Spisebord eg
Oval CUT
270 x 110 cm

Kr.18.480

Vejl. pris: Kr.23.995

Snedkerfremstillet plankebord med 90 graders renskåret kant. 110 cm bredt på midten. 4 sammensatte planker. Behandlet med let brunpigmenteret coated specialolie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
602 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 602 kr. Samlede kreditomk. 3.188 kr. Samlet tilbagebetaling 21.668 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,17%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM6123 Tags:

Beskrivelse

Snedkerfremstillet plankebord med 90 graders renskåret kant. 110 cm bredt på midten. 4 sammensatte planker. Behandlet med let brunpigmenteret coated specialolie.

Stel af Dobbelt X-base i træ som giver spisebordet ekstra katakter. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen i to fastlåsninger. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Højden på plankebordet er ca. 73cm+ evt. justerings-skrue på 1cm.

 

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 130 kg
Størrelse 270 × 110 × 73 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade